fbpx

Smykker hos MYCROWN

MYCROWN er et brand, der adskiller sig fra mange andre smykkemærker. Hos MYCROWN har vi passion for de smukke elementer og for den natur, vi lever i. Hemmeligheder gemt i skove og hav. Smukke ædle metaller, sten og perler, som naturen selv har skabt, og som vi har modtaget som en gave. Det er gaver fra Gud, der skabte alt smukt, så vi kan pryde os selv eller bare få et kig.

Perler

Vi har mange forskellige slags perler. Hos MYCROWN finder du orientalske dyrkede perler, ferskvandskulturperler, barokke perler og bare almindelige ovale og runde perler. Vi har perler der dyrkes i former som stave, hjerter og kors. En perle har længe været forbundet med at være meget værdifuld, og det latinske ord for perler betyder “unikt”, hvilket understøtter det faktum, at ingen perle er den samme. Alle perler er unikke, ligesom vi mennesker.

I tusinder af år har perler været beundret for deres skønhed og sjældenhed over hele verden. Perlerne var et symbol på månen og blev betragtet som at have magisk kraft.

En perlekæde er et symbol på elegance og tidløs skønhed og betragtes på samme tid som et tegn på held og lykke. Man troede, at perler var glædestårer fra guder og gudinder. En perle kan sammenlignes med en perfekt miniature af fuldmånen, og derfor er perler næsten altid forbundet med månen.

Vi ser perler som en værdifuld gave fra naturen – for os at bevare og bære for at minde dig selv om Guds kraft. Vi har perlehalskæder i forskellige former. Vi har perleøreringe i forskellige farver, længder og modeller, vi har perlearmbånd skabt af runde, ovale og barokke perler, så vi kan nyde alle de smukke ting, vi finder i naturen.

Sten

Vores sten er dyrebare, og de kommer i forskellige smukke farver, former og størrelser.

Smykkesten kan være mineraler, klipper eller stenrige materialer af organisk oprindelse. Mange smykkesten har en hårdhed, der er højere end naturens mest almindelige mineraler.

Vi bruger alle de sten, som vi synes er fine. I vores smykker ser du især ametyst, topas, krystal og mange forskellige farver agater. Lapis lazuli er en blå smuk sten med guldelementer i, som også er meget populær blandt vores kunder. Når vi laver smykker, kan det være, at vi kun har en eller to sten, og så laver vi et unikt smykke, der bliver til en “specialudgave”, der kun fås i et eller to eksemplarer – det samme gælder perlerne.

Materialer

Hos MYCROWN bruger vi for det meste 925 stensølv, med forgyldning af 18 karat guld. Men nogle gange bruger vi tråd og kæder af bronze, et materiale, som vi synes er meget smukt. Det er et gul / rødt metal, så det slider ikke nogen forgyldningsfarve og er holdbart i mange, mange år fremover. Bronze er en legering af kobber og tin, nogle gange tilføjer du zink eller bly. Farven er dybt varm og med en masse glans, der passer til os skandinaviske kvinders hud.