fbpx

OM MYCROWN

MYCROWN

MYCROWN er en hyldest til al skønhed i naturen. Til alle de smukke perler og sten, som Gud skabte og delte med os, den smukke rene natur, der reflekterer Moder Naturs herlighed. MYCROWN ser det som sin opgave at videreføre livet og den levende organisme, der giver os energi gennem den kraft, der findes i naturen. Perlerne fortæller os om gamle tider, der blev skabt under vandoverfladen. Stenene er blevet malet gennem århundreder, fundet i huler og klipper, der blev sprængt løs, når naturlige kræfter som jordskælv og ild hærgede jorden vildt. Farverne kommer fra de forskellige mineraler, der findes i jorden mens hårdheden kommer fra mineraler, der er sammensat i de forskellige regioner i vores verden. At være en del af denne magi og at opdage disse jordiske skatte er en velsignelse for os. At være i stand til at skabe de smukkeste smykker af disse rigdomme, som naturen har skabt, er for os MYCROWN.

Alle vores smykker er lavet af ægte sten og perler.

Vi bruger hovedsageligt ferskvandskultur perler, men også saltvandskultur perler. Vi har både helt naturlige farver og farvede perler. Når det kommer til farven på den naturlige perle, kan den variere meget, da det afhænger af, hvilket vand den er dyrket i og hvilke mineraler der er i vandet. Selv emissioner og kemikalier kan påvirke hvilken farve det ender med i vækstsæsonen. Her er et link, hvor du kan se, hvordan det går til i naturen:

Væksttiden varierer fra ca. 7 måneder til op til 3 år. Jo længere væksttid perlen får, jo tykkere bliver perlemor laget i perlen og derfor opnår perlen også højere kvalitet.

Farven har virkelig intet at gøre med kvaliteten. Det er mere et spørgsmål om smag og hvad du kan lide. Mange perler hører under farven lyserød og lyserød / grøn samt gul og guldfarve.

Vores sten er ædelsten og du vil opleve mange forskellige sorter såsom Amethyst, Aqvamarine, Rock Crystal, Lapislazuli, Topaz, Rosaqvartz, Chrysopras, Peridot, Turquosit og mange flere.

Vi kan godt lide at arbejde med råmateriale og færdige klipsten. Kombinationen er så fantastisk smuk, når du tør at blande det helt naturlige med noget, vi har perfektioneret.

Vi ønsker at vise naturens skønhed, og vi vil skabe smykker, der giver energi og giver glæde og lykke. Skabelsens storhed er sammensat af smukke kreationer såsom smykker. Gennem tiderne har kvinder og mænd prydet sig selv med smykker, og i fortiden var der specielle perledykkere: Personer der dykkede i dybt vand for at se efter perler skabt af selve naturen.

Her er et link, hvor du kan lære lidt om Tahiti-perlen, den sorte perle:

Vi hos MYCROWN håber, at du finder dit eget yndlings smykke og føler glæde og energi, når du bærer det. Alle vores smykker er håndlavede med en masse kærlighed, og vi vil have dig til at føle det, når du bærer dem.

Find din egen favorit under vores forskellige kategorier, øreringe, collier eller armbånd.