fbpx

OM OS

MYCROWN er et smykkemærke skabt af Christina Gitz, som i hele sit voksne liv har arbejdet med og designet smykker. Christina er også grundlægger og ejer af et andet smykkemærke kaldet CHROS Copenhagen. CHROS Copenhagen sælger smukke og klassiske designs i sterlingsølv, der ofte er forgyldt eller rosaforgyldt. Du kan finde smykkerne her: CHROS.COM

MYCROWN blev skabt for mange år siden, da Christina havde en guldsmedbutik i Vetlanda, Sverige, som hun ejede i 18 år. Derefter kaldte hun brandet for “Ensaga”. Der var mange kvinder, der ønskede perlesmykker, og fordi Christina i forvejen var interesseret i både design og perler, begyndte hun at kreere nogle modeller, der solgte godt.

Mange år gik, og først under den vanskelige “Corona-lockdown” i begyndelsen af ​​marts 2020 vendte længslen efter at skabe med hænderne og vise naturens skønhed tilbage.

Der blev brugt mange timer på at designe, skabe og afprøve, og resultatet blev MYCROWN, der indtog et oplagt marked i smykkesammenverdenen, når det handler om perler og sten.

Christina er meget opmærksom på mode og trends i smykkeverdenen. At fange det, der er aktuelt lige nu i unikt fremstillede smykker, er noget, hun virkelig prioriterer. Klassikere som hvide perler i små kroge og vedhæng med sten er noget, der altid vil være i hendes samling.

At fange farver gennem de forskellige årstider er også noget, der er vigtigt. Vi ved for eksempel, at turkis er mest populære om sommeren. Når huden har glød og de hvide sommerkjoler findes frem vil turkis være en vidunderlig sten at bære i smykker.

Sten i forskellige farver giver liv og energi men også fred og harmoni. Grøn, der har en beroligende og helbredende virkning, kan bruges af mennesker, der føler, at de har brug for at komme ned i et langsommere tempo, mens andre farver kan give glæde og lykke. At bære dine smykker som en amulet i troen på, at det giver den effekt, du vil opnå er en måde for os mennesker at hjælpe os selv til helbredelse og sundhed.

Energi er overalt og omkring os, og vi kan vælge, hvad vi vil gøre med det. I MYCROWNs tilfælde vælger vi at fremstille smykker, som vi håber og tror vil være til glæde og nydelse for de kvinder, der vil bære dem!

Velkommen til vores vidunderlige verden af ​​magisk energi, sten og perler!

Christina Gitz