fbpx

Velkommen til vores smykkeverden

Hos MYCROWN finder du alle dine favorit smykker. Vi har smykker i alle former, farver og forgyldninger. Vi laver store smykker med fylde, små og fine smykker samt moderne klassikere. Vi bruger naturmaterialer som ædelsten og ferskvandskulturperler i forskellige former, såsom hjerter, kors eller barokke perler, der har taget form ved hjælp af naturens egen kraft og den smukke bølge i havet. Vores kærlighed til naturen kommer til udtryk i vores fantastiske smykker. Naturlige ingredienser som skovland, hav, sol og sand er vores inspiration i vores designs. Hør lyden af ​​skoven der rasler, fuglene synger og havets stille bølger, regnen der dunker på taget – alle disse lyde inspirerer os og får os til at ville skabe de fineste smykker og vise alle, hvad Gud har skabt til at pryde os. Vi håber, at du vil mærke den følelse og høre naturens lyde i dig, når du bærer disse smykker. Vi laver smykker i sølv og 18 kt forgyldt sølv. Vi håber, at disse smykker vil give dig eller den person, du forærer dem til, ro i sindet og velsignelse. 

Velkommen til vores verden af ​​perler og sten og de smykker, der er vores inspiration.

Øreringe

MYCROWNS største sortiement af smykker er vores øreringe. Vi elsker øreringe, og det er vores passion.

Store, små, lange eller korte øreringe sølv eller 18 karat forgyldt sølv – vi har dem alle. Hvis du vil have enkle, stilrene og klassiske øreringe, er du kommet til det rigtige sted. Vores øreringe er klassikere, samtidig med at de har et tvist af den seneste trend. Øreringe med perlestave eller barokperler er øreringe, der alle er egnede til at give et ekstra pift til dit outfit. Vores perler er dyrket eller fra ferskvand, hvorfor de kaldes ferskvandsperler. Vi arbejder med mange smukke ædelstene som ametyst, akvamarin, topazer og lapis lazuli. Vi har de fleste sten og er konstant friske med nye farvekombinationer samt at afprøve nye og spændende sten. Øreringe skal købes, så de matcher tøj i forskellige farver. Vores bedst sælgende øreringe inkluderer blandt andre SantaMaria øreringe, Crown øreringe, Chanell og Ella øreringe.

Armbånd

MYCROWNs smukke og finjusterede armbånd udvikler sig konstant. Vi er begyndt at lave store barokarmbånd, der fylder mere på håndleddet men stadig ligger smukt. Vi tilføjer elementer som lyserøde kvartssten, ametyster og små runde kulturperler til armbåndene for at bringe liv og energi til armbåndets design.

Vi kan lave armbånd i den længde, du ønsker – du skal bare sende en e-maile med den længde, du skal bruge og så producerer vi dit armbånd. Det samme gælder halskæder – det er en service, vi ved, at vi næsten er alene om at tilbyde, men vi synes selv, det er en rar service at kunne tilbyde jer kunder. 

Ysabel mm

Halskæder

De halskæder, som du finder hos MYCROWN, er lavet med passion og glæde. Vores inspiration til halskæderne får vi, som vi skrev ovenfor, ved at se på naturen, men også ved at se på trends og nutidens mode. Dog ved vi også, at vi altid vil lave klassiske som vi alle kender. Gennem de forskellige perler og sten giver vi nyt liv til de gamle klassikere. En smuk halskæde med en dejlig enkel sten eller perle vil aldrig gå af mode, og det er den perfekte halskæde, der passer til alt hvad du har i din garderobe. Se vores flotte Tom halskæde eller Arwen halskæden. Begge halskæder er klassiske perlekæder men med et nyt og moderne tvist. Se også vores smukke Angel skytsengel, som er en dejlig gave til nogen, du elsker og som du synes har brug for ekstra beskyttelse eller til en, der har været igennem noget svært i livet. Vi tror på, at du finder den perfekte halskæde hos MYCROWN og at du får mange mange års glæde af den.